Ali jalali
عضویت ویژه طلایی
- نوشتهها
- 169
- واکنشها
- 12
سابقه فعالیت:
h/w ver z1
f/w ver : 1.00
f/w ver : 1.00
سابقه فعالیت:
سابقه فعالیت:
نمیشه دانلود کرد الان چند روزه با همین مشکل دانلود نشدنتو بایوس های مختلف مواجه هستمسلام لطفا فایل هایی که قبلا ارسال شده رو تست کنید:
سابقه فعالیت:
فایلها مشکلی ندارننمیشه دانلود کرد الان چند روزه با همین مشکل دانلود نشدنتو بایوس های مختلف مواجه هستم
سابقه فعالیت:
فایلها مشکلی ندارن
شما بجای اینکه زیر درخواست سایر کاربران دانلود کنید باید داخل قسمت بایوس همون دستگاه دانلود بفرمایید
ممنونم از راهنماییتون ولی من تا دوالیسه ماه پیش هم از همین روش دانلود هام رو انجام میدادم بهتره بگم الان 5 ساله به همین روش دانلود میکنم ولی الان 2الی 3 ماهه که وقتی روی لینک دانلود میزنم هیچ دانلودی انجام نمیشه /فایلها مشکلی ندارن
شما بجای اینکه زیر درخواست سایر کاربران دانلود کنید باید داخل قسمت بایوس همون دستگاه دانلود بفرمایید
سابقه فعالیت:
بعد از محدودیت اینترنت این ایراد بوجود اومدهممنونم از راهنماییتون ولی من تا دوالیسه ماه پیش هم از همین روش دانلود هام رو انجام میدادم بهتره بگم الان 5 ساله به همین روش دانلود میکنم ولی الان 2الی 3 ماهه که وقتی روی لینک دانلود میزنم هیچ دانلودی انجام نمیشه /
دادا خلاصه نفهمیدیم ، ایراد به وجود اومده یا اینکه ایراد خاصی مطرح نیست .بعد از محدودیت اینترنت این ایراد بوجود اومده
البته همه فایلها در قسمت خودشون موجود هستن و ایراد خاصی مطرح نیست
بعد از محدودیت اینترنت این ایراد بوجود اومده
البته همه فایلها در قسمت خودشون موجود هستن و ایراد خاصی مطرح نیست
سابقه فعالیت:
منظور بنده از ایراد مطرح نیست یعنی فایلها در همون قسمت خودشون موجود هست و چیزی کم نشدهدادا خلاصه نفهمیدیم ، ایراد به وجود اومده یا اینکه ایراد خاصی مطرح نیست .
در کل دم شما گرم بابت توضیحات تون
در حال حاضر وجود دارد 1 اعضایی که این موضوع را مشاهده می کنند
rfbrv19 , mohammad155 , Salimeh Bolboli , arefmard , alireza qorbani , Alireza123 , Mohammad.Reza.Arashfakhr , احمدی , imanking , manghosh , Pezhman , IranianPcCenter , Mnorellah , mahdi313 , mmsbios , mohammad168 , Ali jalali , majid sheykh , shahram724 , ACSuser , data01hw , emdadaz , user387 , donaterlo , vahab hemmati , fariborz goodarzi , MRAliLaptop